top of page

Frakt & Retur 

Frakt:

 

1. Leverans till SFA BIL KISTA:

   Alla beställningar av däck och fälgar levereras till vår partnerverkstad, SFA BIL KISTA, där kunderna kan hämta upp sina produkter. Vi strävar efter att leverera produkterna till verkstaden inom den angivna tidsramen från beställningsdatumet.

 

2. Fraktkostnader:

   Fraktkostnader beräknas baserat på destination, vikt och storlek på din beställning. Dessa kostnader visas tydligt vid utcheckningen innan du slutför din beställning. Vi strävar efter att hålla fraktkostnaderna rimliga och konkurrenskraftiga.

 

 

Retur:

 

1. Returpolicy:

   Vi erbjuder en flexibel returpolicy för att säkerställa din fulla tillfredsställelse med våra produkter. Om du av någon anledning behöver returnera en produkt, vänligen kontakta oss inom 30 dagar från mottagandet för att arrangera en retur.

 

2. Returprocess på SFA BIL KISTA:

   För att returnera en produkt, vänligen besök SFA BIL KISTA där vår personal kommer att hjälpa dig med returprocessen. Produkten måste returneras i sitt ursprungliga skick, komplett med all originalförpackning och tillbehör.

 

3. Återbetalning eller Utbyte:

   Vid retur erbjuder vi antingen en full återbetalning av produktens kostnad eller ett utbyte mot en annan produkt av liknande värde, enligt ditt önskemål. Återbetalningen behandlas inom rimlig tid efter att returen har godkänts och produkten har mottagits av oss.

 

4. Returfrakt:

   För returer som inte beror på fel från vår sida är kunden ansvarig för returfraktkostnader. Vi rekommenderar att du använder en säker och spårbar frakttjänst för att returnera produkten till SFA BIL KISTA.

 

Kundtjänst:

Om du har några frågor eller behöver hjälp med din beställning, leverans eller retur, är vår kundtjänst tillgänglig för att assistera dig. Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller genom att använda vårt online-kontaktformulär.

 

Denna policy är utformad för att säkerställa en smidig och positiv köpupplevelse för alla våra kunder. Vi uppskattar ditt förtroende för Däckdeal och strävar efter att göra din shoppingupplevelse så enkel och tillfredsställande som möjligt.

bottom of page